Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем в двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем в двигателя

Здравейте колеги по принцип не пиша или отговарям в темите ви но ги четя с голям интерес до вчера когато и мен ме сполетя нещастието.
    Към проблема: Вчера запалих колата отидох до центъра на града и на връщане от двигателя се чу тихо тракане, като от клапани на 1 от светофаритев ми загасна. Запалих е пак и когато сприах на една бинзиностанциа да видиа какво става. Стартера започна да върти тежко сякаш е паднал акомулатора или двигателя затяга. Успях да я запаля много трудно и когато запали изтропа веднага е загасих и несъм е мъчил повече. Днес сутринта отидох на бензиностанцията и запали без проблем, но се чуваше тракане между 2500 и 3500 оборота докарах е пред нас, на място работи нормално но когато и подам газ се чува тропане в горната част, на двигателя. Чакам да минат празниците и ще я карам в сервиз, предположения за проблема .... Благодара предварително...

Майката му е отваряне и в никакъв случай каране а за каква кола и какъв мотор става въпрос за мен си е загадка . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Е някой ТС ще да е... Според мен няма да е добра развръзката ;( При мен не беше затегнал двиг., както при теб колега, но също имах такова тракане при тези обороти и влязох за основен...( може и да минеш само с нови биелни лагери...) Отиди на сервиз и наистина не я пали и не я карай колата!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Да, TS 2.0 е. Много е лачена колата на колегата, наистина много жалко, че така е станало Миро, нали щеше да слагаш 3 литров мотор? Отказа ли се?
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

ре

Здравейте: Борка най-напред към теб, аз отново съм в Бургас от 3 дни, но номера ти ми остана в айфона ,а той се строши. Напоследак всичко се троши около мен та борка ,ако може прати ми твоя номер или ми звънни да пием кафе. Та за колата май се оказа прескочил зъб на ремъка. Буталата удрят в клапаните на около 3000 оборота, казаха че имало нещо забравих му името което се изключва с букса а именно то след 3000 оборота променя ниакяакъв ъгал и започва тропането май ще се размина само с нов ремък и може би ролка която е потдала надявам се де.
          ПС. да колата е TS 2-ка 16v.

Comment

Мистериозното "нещо" е Вариатора...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Miro, В момента отивам да пия кафе с Радо от Поморие. Ако искаш мога да те свържа и с него да и хвърли едно око. Той ми поддържа моята кола и съм доволен от него.
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
              X